Glatt. Så här såg det ut när plaskdammen invigdes i början av sommaren. Foto: Mikael Andersson

Nu kan det redan vara slutplaskat i Ådalen

Underbart blev kort för alla som längtat efter att plaska i parkleken Ådalen. På grund av problem med bassängbotten ser nu dammen ut att förbli torrlagd resten av sommaren.

  • Publicerad 11:46, 10 aug 2017

Många var glada när nyrenoverade plaskdammen i parkleken Ådalen i Vällingby äntligen öppnade i början av sommaren. Men nu är den återigen avstängd.

LÄS MER: Äntligen baddags i parkleken Ådalen

– Det har uppstått problem med botten på dammen. Den har blivit hal på vissa delar och skrovlig på andra vilket har gjort att barn har halkat och slagit sig, säger Ragnar Ählström, parkingenjör i Vällingby.

Varför har det blivit så?

– Vi håller på att utreda det och förmodligen behöver hela bottnen slipas om. Tyvärr kan det bli så att plaskdammen är avstängd resten av säsongen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Det här bjuder helgen på i Västerort och Järälla

Nyheter 13 festliga tips för stora och små Låt inte mörkret hålla dig inomhus i helgen! Den är nämligen fullspäckad av aktiviteter. Vad sägs om premiär för pop-up krukmakeri, Alfons Åberg-firande och bandymatch?fredag 17/11 16:07

12-åringarna ställer män till svars på scen

Nyheter Vällingbyelever nya stjärnor på teatern 12-åriga Hanna Rizgar och Alice Ohlin går i sexan i Vällingbyskolan. De är också skådespelare på Unga Klaras teaterscen där de ställer män till svars för sina handlingar.fredag 17/11 14:53