Glatt. Så här såg det ut när plaskdammen invigdes i början av sommaren. Foto: Mikael Andersson

Nu kan det redan vara slutplaskat i Ådalen

Underbart blev kort för alla som längtat efter att plaska i parkleken Ådalen. På grund av problem med bassängbotten ser nu dammen ut att förbli torrlagd resten av sommaren.

  • Publicerad 11:46, 10 aug 2017

Många var glada när nyrenoverade plaskdammen i parkleken Ådalen i Vällingby äntligen öppnade i början av sommaren. Men nu är den återigen avstängd.

LÄS MER: Äntligen baddags i parkleken Ådalen

– Det har uppstått problem med botten på dammen. Den har blivit hal på vissa delar och skrovlig på andra vilket har gjort att barn har halkat och slagit sig, säger Ragnar Ählström, parkingenjör i Vällingby.

Varför har det blivit så?

– Vi håller på att utreda det och förmodligen behöver hela bottnen slipas om. Tyvärr kan det bli så att plaskdammen är avstängd resten av säsongen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Två till skolor riskerar att försvinna från Spånga

Nyheter Saknar permanenta lokaler Innan jullovet stängde Skolinspektionen en friskola i Solhem. Nu befinner sig ytterligare två Spångaskolor i riskzonen, då de akut måste hitta nya lokaler.tisdag 23/1 16:17

Planen: Större matbutik och 160 nya hyresrätter

Nyheter Beslut första februari Stiftelsen som äger hyresrätterna på Söderberga Allé och Söderberga gårdsväg vill bygga 160 nya lägenheter. Samtidigt är planen att bygga ut den lilla matbutiken som ligger där idag.tisdag 23/1 12:23