Glatt. Så här såg det ut när plaskdammen invigdes i början av sommaren. Foto: Mikael Andersson

Nu kan det redan vara slutplaskat i Ådalen

Underbart blev kort för alla som längtat efter att plaska i parkleken Ådalen. På grund av problem med bassängbotten ser nu dammen ut att förbli torrlagd resten av sommaren.

Många var glada när nyrenoverade plaskdammen i parkleken Ådalen i Vällingby äntligen öppnade i början av sommaren. Men nu är den återigen avstängd.

LÄS MER: Äntligen baddags i parkleken Ådalen

– Det har uppstått problem med botten på dammen. Den har blivit hal på vissa delar och skrovlig på andra vilket har gjort att barn har halkat och slagit sig, säger Ragnar Ählström, parkingenjör i Vällingby.

Varför har det blivit så?

– Vi håller på att utreda det och förmodligen behöver hela bottnen slipas om. Tyvärr kan det bli så att plaskdammen är avstängd resten av säsongen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bibblan tipsar: Tre böcker om kvinnors öden

Nyheter Marikka Patrakka, bibliotekspedagog på Hässelby gårds bibliotek, ger tips på tre aktuella romaner om kvinnor vars öden påverkats av det som hände för länge sedan.fredag 18/8 17:10

Bibblan bjussar på sina bästa boktips

Nyheter Sugen på en god bok men inte hittat någon som lockar? Från och med nu kommer experterna från biblioteken runtom i Västerort ge sina bästa boktips till våra läsare varannan vecka.fredag 18/8 17:09