Sofia White och Ellinor Prawitz är två av våra reportrar på Västerortsredaktionen som kommer leverera nyheter till den nya appen. Foto: Mikael Andersson

Nu kan du ladda ner vår nya app!

Lokala nyheter direkt i mobilen? Ladda ner vår nya app så missar du inte de stora nyheterna från Västerort, Järfälla och Stockholm.

  • Publicerad 07:00, 25 aug 2017

Det känns fantastiskt kul att appen äntligen är här.

Signalfel på gröna linjen, förseningar på pendeln, en stor olycka eller varför inte en ny krog i just ditt kvarter. Det är bra att ha koll på Stockholm.

Skolan, sjukvården, cyklisterna, veganerna, förskolorna, fotbollssupportrarna, bostadsköerna, pendeltågen – och politikerna! Allt det där bevakar våra journalister. Och mycket mer.

Bevakar hela Stockholm

Vi har reportrar i hela Stockholm. Med betoning på hela. Vi finns i innerstan, ytterstan och i kranskommunerna. På Östermalm och i Järfälla. Du hittar vår nya app här på Appstore om du har Iphone och här på Google Play om du har Android.

– Det känns fantastiskt kul att appen äntligen är här. Om du lovar att slå på pushnotiserna, så lovar vi att fortsätta visa att vi är snabbast på händelsenyheter, bäst på fördjupningar och på plats där det händer när det händer, säger Hampus Jarnlo, nyhetschef för StockholmDirekt i Västerort.

Välj dina nyheter

Ladda ner och välj om du vill ha bevakning på hela Stockholm – med de stora nyheterna från hela Storstockholm – eller lokala nyheter från just din stadsdel eller kommun.

– Vår styrka är att vi både lyckas göra stora granskningar av hur ojämlik skolan i Stockholm är, samtidigt som vi är först med att berätta att det ska byggas 90 nya lyor och en delikatessbutik i ditt centrum. Inga frågor är för stora eller små för oss, säger Hampus Jarnlo.

Gör det till en vana att kolla in StockholmDirekt varje dag. Vi ger dig koll på Stockholm. Hela Stockholm.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Efter vår artikel: Nu stoppar MVC den bisarra bilden

Verksamhetschefen: "Bedrövlig bild" Bilden som används som diskussionsunderlag för blivande föräldrar på MVC har väckt starka reaktioner. Nu dras materialet tillbaka, enligt verksamhetschefen.fredag 22/9 14:26

Bisarra bilden chockade deltagare på MVC

Otroligt dålig stämning: "Ursäkta, har han stånd?" Ett sätt att starta diskussion eller en illustration av en potentiell våldtäktssituation? Nu skapar bilden som används på träffar för blivande föräldrar i Bromma ramaskri.fredag 22/9 11:25