Nu kan du smygkika på hockeystjärnorna i Bromma

Tillhör du dem som knappt kan bärga dig innan vinter-OS drar igång i februari? Du har tur! Nu finns chans att se herrarnas hockeystjärnor på hemmaplan i Bromma.

  • Publicerad 14:40, 30 jan 2018

Det är i Stora mossens ishall som Tre kronor nu laddar upp inför OS i Sydkorea.

– Stora mossen var i stort sett det enda alternativet vi hade. Men det var ett bra alternativ för oss, det är gammal klassisk mark för oss som vuxit upp i Storstockholmsområdet, säger förbundskaptenen Rikard Grönborg.

Den som är nyfiken på att se landslagsformen innan OS är välkommen att sätta sig på läktaren för att kolla på ett träningspass.

– Igår var det en hel del här, lite ungar och sådär. Hade jag varit i den åldern så hade jag hoppat på chansen att få se när Tre kronor tränar. Och vi som jobbar här tycker förstås att det är kul att folk är där och visar intresse, säger Rikard Grönborg.

Börjar resan

Riktigt alla stjärnor är dock inte på isen i Mossen den här veckan – många är fortfarande upptagna av ligaspel. Men under nästa veckas träningspass ska truppen vara i princip fulltalig.

– Vi får känna på formen på måndag och tisdag då hela laget är där. Nu ska vi börja vår resa och maximera vår prestation på kort tid, säger Rikard Grönborg.

Sveriges första match i OS spelas den 15 februari då Sverige möter Norge.

Nu finns chans att se landslagsstjärnor i Stora mossen. Foto: Ellinor Prawitz

Då tränar landslaget

Onsdag 31 januari - fredag 2 februari kl 10-12

Måndag 6 februari kl 9-10.30 och 15-16.30

Tisdag 7 februari kl 10-12

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Dags för skäggfest i Spånga – igen

Spångaprofilen: "Skäggtrenden är här för att stanna" Kamma skägget! Nu är det dags för skäggfest för tredje gången i Spånga.torsdag 22/2 16:53

Snöpliga strulet med p-avgifter i Traneberg

Anders har fått 1,5 kilometer till närmaste p-plats De nya p-avgifterna ska driva bort fulparkerarna och ge fler lediga p-platser. Men ibland blir det helt enkelt fel. Med de nya reglerna har Brommabon Anders Hörberg fått 1,5 kilometer till närmaste...torsdag 22/2 16:12