Nu kommer Lasses fisk äntligen tillbaka

I morgon, torsdag, öppnar Lars Ribbefjord äntligen sin fiskförsäljning igen. På samma plats som hans fiskbil stod, utanför Coop Forum i Brunna, har han nu byggt upp en bod.

  • Publicerad 17:02, 15 mar 2017

– Det blir i lite mindre skala, så får vi se om man får stanna kvar. Det är värt att pröva, säger Lars Ribbefjord.

Boden har han använt tidigare på marknader i Bromma, och nu får den stå i Brunna tills han har en ny vagn.

– Jag vill ha något på hjul som jag kan rulla bort, säger han.

Under tiden Lars Ribbefjord monterade upp sin bod kom Linnéa Dolk förbi och överförde de pengar som hon samlat in från trogna och stöttande kunder. 27 500 kronor blev det till slut.

– Det är helt galet, helt fantastiskt. Nu måste jag ju visa upp mig, det går inte att fega ur nu. De här pengarna ska tillbaka till kunderna. De har gjort mig så glad, så nu vill jag göra dem glada tillbaka, säger Lars Ribbefjord.

Linnéa Dolk är också glad över att ha fått möjligheten att göra detta för Lars. Redan när insamlingen översteg 5 000 blev hon överraskad och vågade knappt hoppas på att den skulle överstiga 10 000. Men det trillade in mer och mer pengar, och de sista dagarna hon höll insamlingen öppen fick den ännu en extra skjuts.

– Att det skulle bli så här mycket trodde jag aldrig. Det känns bra, den här veckan har jag varit helt euforisk.

Lars Ribbefjord är beredd på mycket kunder. Men han laddar framför allt upp med räkor, delikatesser och såser till en början.

– Sådant som är lätt att hantera. Vi kommer att tömma boden varje kväll.

Han kommer även att sälja rökt fisk.

– Det är jättefina och trogna kunder här i Kungsängen. Jag har fått många telefonsamtal och sms med lyckoönskningar, säger Lars Ribbefjord.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Skrapade hem 100 000 kronor i Tv-rutan

Bålstasonen Jesper Svensson är inte bara bra på golf. Han är en hejare på att skrapa Triss också.måndag 29/5 12:56

Sjung om studentens lyckliga dag

Den 2 juni kl 13:00 är det dags för årets studenter att springa ut från Upplands-Bro Gymnasiet!. Hela skolgården kommer fyllas utav lyckliga studenter, nära och kära samt en massa bilar och flak.måndag 29/5 11:38

Senaste numret

Bålstabladet