Populära lunchkrogen Jesses Krog i Kärrtorp öppnar på torsdag. Foto: Malin Lo Lööf

Nu öppnar populära lunchkrogen i Kärrtorp

Jesses krog har varit stängd i över ett år men efter månader av motgångar och frustration lämnar de glädjebeskedet – nu ska de öppna igen.

  • Publicerad 10:41, 5 feb 2018

Populära lunchkrogen Jesses i Kärrtorp har varit stängd sedan i februari 2017. Orsaken var en vattenläcka i en lägenhet ovanför och enligt information på dörren till restaurangen skulle de ha öppnat igen innan sommaren, men så blev det inte. Istället har de fått flytta fram öppningsdatumet flera gånger.

– Det här har ju varit en jäkla grej. När lokalen hade besiktigats fick vi tre sidor med anmärkningar så byggfirman har fått göra om, i princip allting, på en månad. Dessutom fick de stå för två maskiner som de hade förstört och vår hyresvärd gick in och hjälpte till med en del, säger ägaren Therese Willarp.

Helvetet bara fortsätter för Jesses krog

Men nu, efter månader av motgångar och besvikelser meddelar krogen att de ska öppna igen.

"Nu kan vi lämna det glada beskedet att Jesses krog kommer att öppna igen 
Datumet som är satt är den 6:e eller 7:e februari", skriver lunchkrogen i ett Facebookinlägg som fått hundratals reaktioner.

– Det känns otroligt bra såklart. Alla har jobbat i 180 de senaste veckorna men nu ska vi öppna. Om allt går som det ska och ingenting oförberett händer så ska vi öppna på torsdag, säger hon.

LADDA NER VÅR APPIphone eller Android

Therese berättar att gästerna har varit stöttepelare under hela arbetet.

– Våra gäster har varit otroliga under arbetets gång. Jag visste att Jesses var poppis men att människor skulle vara såhär engagerade och hjälpsamma, det förstod jag inte. Det är jätteroligt, säger hon.

LADDA NER VÅR APPIphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Obegriplig Hägerstensbluff i ny reklamfilm

Nyheter Varför? Reklamfilmen handlar om Karims enkla resa till jobbet i Hägerstensåsen. Men filmen är inspelad i Spanien – något som förvirrar tittarna.lördag 24/2 8:00

Strandpromenaden vid Örnberget stängs av

Nyheter Då är arbetet klart Ombyggnationen av bryggan vid Örnbergdbadet har startat. Under tiden gäller alternativa vägar.fredag 23/2 15:41