Längs berget i Hjorthagen ska det byggas 15 radhus och 41 lägenheter. Foto: Byggnadsfirman Erik Wallin

Nu säljs nya radhusen på Östermalm

Köpare utlovas harmoni, ett hem i balans och panoramavy över Stockholm. Intresset för nya radhusen på Östermalm är högt.

  • Publicerad 15:16, 21 sep 2017

Det är i projektet Bergsvåg som försäljningen av åtta stadsradhus har startat. Mäklarna och byggherren har fått in många intresseanmälningar.

– Det är mycket unika bostäder som sticker ut på marknaden. Totalt har vi fått in över 2000 intresseanmälningar gällande de 57 bostäderna, säger Tomas Andersson, mäklare på Brokr som ansvarar för försäljningen.

De vill stoppa förskola och radhus för att rädda sina garage

Enligt honom är det ett projekt som skiljer sig mycket och sticker ut från mängden. Stadsradhus med det här läget är det sällan man hittar. Bostäderna beskrivs med ord som ”en plats att finna harmoni och balans”. Bland annat tack vare ”panoramavy och utsikt över hela Stockholm”.

– Det är först till kvarn som gäller. Vi har precis dragit igång försäljningen, säger Tomas Andersson.

Kolla in de "osynliga" radhusen i Hjorthagen

Intresserade uppmanas komma till mäklarkontorets showroom på Artillerigatan. Totalt är det 16 radhus och ytterligare 41 lägenheter i projektet. En etta går loss på minst 3,4 miljoner och för ett radhus måste man lägga upp dryga 12 miljoner kronor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Populära dansbanan på Söder får inget tak

Nyheter Prisförslaget får folk att häpna Dansarna vid Årstaviken vill ha ett nedtagbart tak så att de kan dansa i alla väder. Men stadsdelen säger nej. Orsaken är priset: 300 000 kronor. "Låter otroligt dyrt", säger en dansare.onsdag 18/10 16:30

De ska göra sparkcykeln cool – för vuxna

Nyheter FILM: "Perfekt mellan möten" Kickbike – eller sparkcykel som man sa när farfar var ung. Någonting bara för kids? Inte om det här Vasastadsparet får bestämma.onsdag 18/10 15:07