Bussar och tunnelbana kommer att ersätta tågen. Foto: Mikael Andersson

Nu stängs pendeln till Jakobsberg av – igen

Mot slutet av nästa vecka kommer pendeltågstrafiken att vara avstängd på sträckan Jakobsberg-Sundbyberg.

  • Publicerad 11:50, 24 okt 2017

Morgontrött? Mot slutet av nästa vecka kan det vara en god idé att stiga upp lite tidigare än vanligt, eftersom pendeltågstrafiken kommer att vara avstängd från Jakobsberg fram till Sundbyberg. Det hela beror på Mälarbanans fortsatta utbyggnad.

Buss och tunnelbana kommer att ersätta sträckan, som ska vara avstängd från torsdag 2 november klockan 22:30 till måndag 6 november kl 04:30.

Ersättningsbussar kommer att gå från Jakobsberg och Barkarby till Hjulsta där det blir byte till tunnelbanans blå linje.

Fortsatta arbeten

Längs hela sträckan mellan Kallhäll och Barkarby ska bullerdämpande skärmar och stängsel monteras. I Barkarby kommer arbeten med att rikta spåren genomföras och i Jakobsberg görs mindre arbeten vid den nyöppnade, södra stationsentré.

Nu har Jakan äntligen fått sin andra pendeltågsuppgång

Mellan Barkarby och Spånga ska sträckan fortsätta att byggas ut från två spår till fyra spår.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Parkeringskaos i Viksjö – året ut

Nyheter Kommer stängas av i sjok Ett 90-tal p-platser är just nu avstängda i Viksjö centrum, och besökare får räkna med att antalet kommer att vara reducerat fram till årsskiftet. Något som oroar handlare i området.onsdag 21/2 15:15

Järfällaelever utbildas i säkert surfande

Nyheter Kriminologen: "Dåligt av vuxna att låta er vara ensamma på nätet" Många barn rör sig i dag helt oskyddade på nätet. Kriminologen Maria Dufva mötte sjundeklassarna på Björkebyskolan i Skälby för att öka medvetenheten om säkerhet i sociala medier.onsdag 21/2 11:46