Foto: Fredrik Gustafsson/arkiv

Ny pop-up med julig inriktning i Bålsta centrum

i början på nästa vecka flyttar en ny hyresgäst in i Bålsta centrum.

  • Publicerad 16:57, 14 dec 2016

Mitt i julruschen flyttar Klackenbergs Böcker & Papper in i det som tidigare varit Stajlish butikslokal i centrumet.

– Vi har i stort sett precis skrivit på kontraktet, så allt är väldigt nytt. Vi ska försöka öppna pop-upen till på lördag, men troligtvis blir det i början på nästa vecka, berättar ägaren Dag Klackenberg.

Pop-upen ska ha öppet i drygt två veckor. Sedan stänger butiken ner igen för att fixa i ordning lokalen för den permanenta verksamheten som kommer att ha ett mer traditionellt bokhandelssortiment än pop-upen.

– I pop-upen satsar vi på allt som är juligt. Julpapper, kalendrar, lack - men även nyheterna från bokförlagen såklart, säger Dag Klackenberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

”Hela huset blir blottat”

Bygge. Vägen hamnar sju meter ifrån huset Stäketbron på väg 841 ska rivas och en ny ska byggas 40 meter söder om den befintliga. Väganpassningen kommer att leda väg 841 ungefär sju meter ifrån familjen Saaris kulturmärkta hus.fredag 19/1 10:15

Senaste numret

Bålstabladet