Foto: Fredrik Gustafsson/arkiv

Ny pop-up med julig inriktning i Bålsta centrum

i början på nästa vecka flyttar en ny hyresgäst in i Bålsta centrum.

  • Publicerad 16:57, 14 dec 2016

Mitt i julruschen flyttar Klackenbergs Böcker & Papper in i det som tidigare varit Stajlish butikslokal i centrumet.

– Vi har i stort sett precis skrivit på kontraktet, så allt är väldigt nytt. Vi ska försöka öppna pop-upen till på lördag, men troligtvis blir det i början på nästa vecka, berättar ägaren Dag Klackenberg.

Pop-upen ska ha öppet i drygt två veckor. Sedan stänger butiken ner igen för att fixa i ordning lokalen för den permanenta verksamheten som kommer att ha ett mer traditionellt bokhandelssortiment än pop-upen.

– I pop-upen satsar vi på allt som är juligt. Julpapper, kalendrar, lack - men även nyheterna från bokförlagen såklart, säger Dag Klackenberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Snart öppnar den nya trafikplatsen

Nu är det spikat. Den 3 maj öppnar Trafikverket den nya trafikplatsen i Kockbacka.torsdag 19/4 16:00

Lars blev årets konstnär med vallmo av raka linjer

50 av totalt 338 röster gick till Lars Erikssons konstverk och gjorde honom till Årets Upplands-Brokonstnär 2018. – Det känns överväldigande.torsdag 19/4 10:00

Senaste numret

Bålstabladet