Vårdcentralen öppnade den 15 januari. Bilden till högre är en genrebild. Foto: Privat/Mostphotos

Ny vårdcentral har öppnat i Jakobsberg

Häromveckan öppnade en ny vårdcentral i Jakobsbergs centrum. Både läkare, sköterskor och psykolog finns på plats.

  • Publicerad 11:52, 25 jan 2018

Husläkarmottagningen Jakobsberg heter vårdcentralen som ligger på Riddarplatsen i Jakobsberg centrum och öppnade 15 januari.

– Järfälla och Jakobsberg växer och befolkningen ökar, vilket leder till en ökad belastning på vården. Syftet är att hjälpa till där och minska belastningen, säger Hussein Al-Saad, som bland annat är personalansvarig på vårdcentralen.

Vårdcentralen är privat och drivs på uppdrag av landstinget. Två läkare, två distriktssjuksköterskor, en undersköterska och en psykolog är på plats, och en till läkare ska det bli.

– Vi börjar från scratch utan några listade patienter, så vi är väldigt tillgängliga, säger Hussein Al-Saad.

Barkarbystadens vårdcentraler slås ihop

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hon designar lyxklänningar hemma i Jakobsberg

Nyheter "Jag vill göra kläder som sticker ut" Jakobsbergsbon Sonja Andersson följer sin dröm och designar klänningar på heltid. Nischen? Couture.torsdag 22/2 12:11

Parkeringskaos i Viksjö – året ut

Nyheter Kommer stängas av i sjok Ett 90-tal p-platser är just nu avstängda i Viksjö centrum, och besökare får räkna med att antalet kommer att vara reducerat fram till årsskiftet. Något som oroar handlare i området.onsdag 21/2 15:15