Plastband med texten Polis Avsp‰rrat. Foto: Roland Magnusson

Nytt mord i Väsby

I natt påträffades en man avliden i Sigma och polisen misstänker mord. Vid elvatiden i dag påträffades en annan person avliden vid en villa i Odenslunda. Polisen rubricerar händelsen som mord eller dråp men är mycket förtegen kring vad som kan ha hänt.

  • Publicerad 12:51, 14 nov 2017

Polisen beordrades till en adress i Odenslunda vid elvatiden på tisdagsförmiddagen. Där hade en person påträffats avliden och omständigheter på platsen gör att polisen har inlett en förundersökning om mord.

Polisen är mycket förtegen kring händelsen och går inte in på fler detaljer.

Ingen är frihetsberövad.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Nyanlända får dejta företag

Nyheter Ett pilotprojekt har lanserats I Väsby för att göra det enklare för nyanlända att komma in på arbetsmarknaden. Bakom projektet står kommunen, Arbetsförmedlingen, representanter från näringslivet,...fredag 20/4 15:56

"Fjolårsgräset fungerar nästan som krut"

Nyheter Brandkåren uppmanar till försiktighet Många vill säkert röja upp i trädgården under helgen och elda gammalt gräs, löv och grenar. Men det gäller att vara försiktig. Brandrisken är stor. – Det döda fjolårsgräset fungerar nästan som krut,...fredag 20/4 12:16