Obegriplig Hägerstensbluff i ny reklamfilm

Reklamfilmen handlar om Karims enkla resa till jobbet i Hägerstensåsen. Men filmen är inspelad i Spanien – något som förvirrar tittarna.

  • Publicerad 08:00, 24 feb 2018

"Att skaffa abonnemang ska vara enkelt. Som att åka ner för en ledstång", det är budskapet i Comviqs senaste reklamfilm som utspelar sig i Hägerstensåsen. Men med en station som omsluts av miljonprojekt, en grönsaksmarknad på torget och känslan av södra Europa är det inte många som känner igen bilden som företaget målar upp av stadsdelen.

– Nej, det är inte så konstigt. Vi ville visa upp en så förortslik miljö som möjligt och spegla Karims resa till jobbet. Vi ville att det skulle se härligt ut men på grund av kalla väderförhållanden i Sverige under vintern valde vi att spela in i Spanien, säger Louise Ekman, presskontakt på Comviq.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Men att de valde att skylta med just Hägerstensåsens tunnelbanestation var bara en slump.

– Vi hade inga direkta skäl till att vi valde just Hägerstensåsen, det fanns flera olika förorter vi hade kunnat välja.

Har ni fått in några reaktioner på reklamen?

– Nej, inte hit men jag har sett att man har diskuterat reklamfilmen i olika Facebookgrupper. Det är roligt att människor engagerar sig, säger Louise Ekman.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Det är ju såhär det ser ut egentligen. Foto: Christoffer Röstlund

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ny uppfinning smälter bort snön

Nyheter Är det här lösningen på stans snöröjningsproblem? Den smälter och renar snön och sorterar ut grus så att det kan användas igen. I Söderort står en maskin som kan vara svaret på – delar av – stadens snöröjningsproblem.torsdag 22/3 16:23