Foto: Mostphotos

Olycka i Täby – cyklist till sjukhus

En cyklist fick föras till sjukhus efter en olycka i Hägernäs på måndagsmorgonen.

  • Publicerad 08:07, 23 okt 2017

Ungefär vid Klockan 05.30 på måndagsmorgonen fick räddningstjänsten ett larm om en olycka mellan en bilist och en cyklist på Flygkårsvägen i Hägernäs, Täby.

Ambulans och polis beordrades till platsen där det visade sig att cyklisten behövdes tas till sjukhus, dock med lindriga skador.

Vad som förorsakade olyckan är ännu oklart.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Så länge får du vänta på ambulans

Nyheter "En rimligt väntetid" Vallentunaborna får vänta längre än Täbyborna på att ambulansen ska komma fram. Danderydsborna har det bäst.onsdag 22/11 14:58

Dolda biblioteket i Täby: "Hittar inte hit"

Nyheter "Många är äldre som har gått här länge" Eva Averin är ny bibliotekarie på Hägernäs bibliotek sedan två veckor tillbaka. På Hägernässkolans lokaler döljer sig ett av kommunens sex bibliotek. Men det är inte alla som hittar hit.onsdag 22/11 11:31