Pallager i Brunna brinner kraftigt – igen

Ett pallager på Symmetrivägen i Brunna brinner för fullt, för andra gången i år. Räddningstjänsten är på plats och jobbar med att släcka branden.

  • Publicerad 03:51, 16 dec 2017

– Branden är under kontroll. Vi har ingen säker prognos ännu, men vi kommer nog att vara på plats ett par timmar till, säger Tony Frank, ledningsbefäl på Storstockholms Brandförsvar, omkring klockan 03.30 natten till lördagen.

Larmet kom in klockan 01.17 och Räddningstjänsten åkte dit med styrkor från fyra stationer.

Industrilokalen som brinner är 30x60 meter stor och fylld med lastpallar. Det är i nuläget oklart vad som orsakat branden.

Lokalen har brunnit en gång förut i år. Den 3 januari 2017 brann 20 000 lastpallar ner.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kevin Lyttle gästar Kungsängen

Den 27 januari gästar världsartisten, Kevin Lyttle, Kungsängen Restaurang och Sportbar. Reaktionerna både bland gäster och anställda är starka.onsdag 17/1 11:58

Håbos näringsliv ska bli topp 20 i Sverige

Näringslivet i Håbo kommun har varit ett sorgebarn länge. Nu ska det lyfta rejält de kommande åren. – Vi ska vara en av Sveriges 20 bästa kommuner när det gäller näringslivet, säger Håbo Marknads vd...onsdag 17/1 9:32

Senaste numret

Bålstabladet