Pallager i Brunna brinner kraftigt – igen

Ett pallager på Symmetrivägen i Brunna brinner för fullt, för andra gången i år. Räddningstjänsten är på plats och jobbar med att släcka branden.

  • Publicerad 03:51, 16 dec 2017

– Branden är under kontroll. Vi har ingen säker prognos ännu, men vi kommer nog att vara på plats ett par timmar till, säger Tony Frank, ledningsbefäl på Storstockholms Brandförsvar, omkring klockan 03.30 natten till lördagen.

Larmet kom in klockan 01.17 och Räddningstjänsten åkte dit med styrkor från fyra stationer.

Industrilokalen som brinner är 30x60 meter stor och fylld med lastpallar. Det är i nuläget oklart vad som orsakat branden.

Lokalen har brunnit en gång förut i år. Den 3 januari 2017 brann 20 000 lastpallar ner.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

”Hela huset blir blottat”

Bygge. Vägen hamnar sju meter ifrån huset Stäketbron på väg 841 ska rivas och en ny ska byggas 40 meter söder om den befintliga. Väganpassningen kommer att leda väg 841 ungefär sju meter ifrån familjen Saaris kulturmärkta hus.fredag 19/1 10:15

Senaste numret

Bålstabladet