Tekniskt fel skapar förseningar och oregelbunden trafik för alla pendeltåg. Foto: Foto: Mikael Andersson

Pendeltågen på rull igen efter tekniskt fel

Det råder förseningar och oregelbunden trafik för pendeltågsresenärer på tisdagskvällen. Detta på grund av ett tidigare tekniskt fel på banan mellan Flemingsberg och Årstaberg.

  • Publicerad 20:44, 7 feb 2018

Det var tidigare under tisdagskvällen som det uppstod ett tekniskt fel på banan mellan Flemingsberg och Årstaberg som orsakat förseningar och oregelbunden trafik för alla resenärer som åker pendeln.

Runt klockan 21 på kvällen lyckades Trafikverket lösa felet men det förekommer ännu följdförseningar.

Håll koll på läget via sl.se

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nyrenoverad förskola i Kransen läggs ner

Nyheter Förälder: "Det är beklagligt" Ett 40-tal barn tvingas flytta när förskolan Äventyret i Midsommarkransen stänger efter sommaren. Men barngrupperna ska inte splittras, försäkrar Cecilia Hjelm, områdeschef för förskoleområdet.lördag 17/2 9:30

Helgtips: Gör en tidsresa genom epokerna

Nyheter ✔Antikmässa ✔Garage Sale ✔Bakluckeloppis Antikviteter, vintage och retro är orden som gäller i helgen. Den som är peppad på fynd från förr kan bege sig till Älvsjö, Enskededalen, Kista eller centrala stan.lördag 17/2 8:04