Person blev rånad på halskedja i Spånga

En person blev rånad under måndagskvällen på sin halskedja i Solhem i Spånga. Personen föll och fick skador i ansiktet.

  • Publicerad 08:08, 13 feb 2018

Klockan 19:38 på måndagen blev en person rånad på sin halskedja i ett trapphuset i en flerfamiljsfastighet i Solhem i Spånga. Det var en ensam gärningsman som ska ha ryckt kedjan från personen.

Personen försökte ta tillbaka halskedjan men föll då och fick skador i ansiktet.

– Personen undersöktes av ambulanspersonal på plats, säger Towe Hägg, presskontakt hos polisen.

Patruller var under måndagskvällen på plats i området och sökte efter vittnen och spanade efter förövaren. Ännu är ingen gripen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Dags för skäggfest i Spånga – igen

Nyheter Spångaprofilen: "Skäggtrenden är här för att stanna" Kamma skägget! Nu är det dags för skäggfest för tredje gången i Spånga.torsdag 22/2 16:53

Snöpliga strulet med p-avgifter i Traneberg

Nyheter Anders har fått 1,5 kilometer till närmaste p-plats De nya p-avgifterna ska driva bort fulparkerarna och ge fler lediga p-platser. Men ibland blir det helt enkelt fel. Med de nya reglerna har Brommabon Anders Hörberg fått 1,5 kilometer till närmaste...torsdag 22/2 16:12