Person blev rånad på halskedja i Spånga

En person blev rånad under måndagskvällen på sin halskedja i Solhem i Spånga. Personen föll och fick skador i ansiktet.

  • Publicerad 08:08, 13 feb 2018

Klockan 19:38 på måndagen blev en person rånad på sin halskedja i ett trapphuset i en flerfamiljsfastighet i Solhem i Spånga. Det var en ensam gärningsman som ska ha ryckt kedjan från personen.

Personen försökte ta tillbaka halskedjan men föll då och fick skador i ansiktet.

– Personen undersöktes av ambulanspersonal på plats, säger Towe Hägg, presskontakt hos polisen.

Patruller var under måndagskvällen på plats i området och sökte efter vittnen och spanade efter förövaren. Ännu är ingen gripen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Klart: Hatade stoppförbudet i Nockeby blir kvar

Nyheter "Behövs för att värna om trafiksäkerheten" Nu är det slutdiskuterat: det hatade stoppförbudet på Nockeby torg blir kvar – alla överklaganden kom in försent.måndag 19/2 16:59

Här fixas sportlovsaktiviteter för Västerorts tjejer

Nyheter ✔DJ-workshop ✔Teater ✔Dancehall ✔Debatt På sportlovet bjuder Podium Kultur in till workshops för tjejer, icke-binära och transpersoner i Västerort som vill testa på att DJ:a, dansa, spela teater eller skriva kreativt.måndag 19/2 16:51