Rån. En person rånades på sin cykel och klocka på en gångväg i Skarpnäck. Foto: Sacharias Källdén / Hitta.se

Person knivrånad på cykel och klocka i södra Stockholm

En person knivrånades i går kväll av tre gärningsmän på en gångväg i Skarpnäck. Enligt polisen ska rånarna bland annat ha tvingat till sig en cykel och en klocka. Händelsen är den andra på kort tid i området.

  • Publicerad 09:06, 31 jan 2018

Klockan 20.20 i går kväll larmades polisen om ett personrån i Skarpnäcks gård. Enligt anmälan hade tre gärningsmän rånat en person på en klocka och dennes cykel på en gångväg mot tunnelbanan.

– Det har skett utomhus på en gångväg, det är de uppgifter vi har, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Ingen uppges ha skadats i samband med rånet men ett sökande inleddes i området efter gärningspersonerna.

På onsdagsmorgonen hade ännu ingen gripits.

– VI har pratat med målsägaren i bostaden och det har bland annat getts signalement på gärningspersonerna, säger Eva Nilsson.

Det finns i nuläget inga uppgifter på hur gammal den rånade är.

Rånet är det andra på kort tid i området. Den 19 januari överfölls och misshandlades en man av två personer på en gångväg mellan Skarpnäck och Bagarmossen i samband med vad polisen tror var ett personrån.

Man misshandlad i södra Stockholm under fredagen

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nyrenoverad förskola i Kransen läggs ner

Nyheter Förälder: "Det är beklagligt" Ett 40-tal barn tvingas flytta när förskolan Äventyret i Midsommarkransen stänger efter sommaren. Men barngrupperna ska inte splittras, försäkrar Cecilia Hjelm, områdeschef för förskoleområdet.lördag 17/2 9:30

Helgtips: Gör en tidsresa genom epokerna

Nyheter ✔Antikmässa ✔Garage Sale ✔Bakluckeloppis Antikviteter, vintage och retro är orden som gäller i helgen. Den som är peppad på fynd från förr kan bege sig till Älvsjö, Enskededalen, Kista eller centrala stan.lördag 17/2 8:04