Foto: Mostphotos

Person skadad i krock i City

Två personbilar har krockat i City. Minst en person uppges vara skadad.

  • Publicerad 16:00, 15 sep 2017

Klockan 15.25 larmades polisen om en trafikolycka på Vattugatan på Norrmalm. På plats konstateras att två personbilar har kolliderat med varandra och enligt initiala uppgifter ska minst en person vara skadad. Det är i nuläget oklart hur allvarligt.

– Man har ringt in att det har varit en olycka och att en person har skadats. Det är vad vi vet i nuläget, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

"Befarad personskada"

Det är ännu oklart vad som ligger bakom kollissionen och i vilken hastighet de båda bilarna färdats.

– Vi har rubricerat det som trafikolycka med befarad personskada, säger Sven-Erik Olsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Då öppnar Texas Longhorn sitt nya ställe

Nyheter Ny restaurang till Norra Djurgårdsstaden På deras Facebooksida är det flera som undrar när de öppnar och telefonen ringer varje dag. Nu är det klart när krogen som ska erbjuda boende Texas-inspirerad mat öppnar i Norra Djurgårdsstaden.söndag 25/2 19:30

Helena, 59, blev bodybuilder – på ett år

Nyheter Blev kroppsbyggare trots artros och protes 56-åriga Vasastadsbon Helena Jacobsen har artros och knäprotes. På ett år byggde hon upp sin kropp för att tävla i bodybuilding.söndag 25/2 9:00