Liljeholmskajen. Foto: Eva Tonström

Planen: Två nya förskolor i Liljeholmen

Stadsdelen Hägersten-Liljeholmen vill starta två nya, permanenta förskolor i Liljeholmen.

  • Publicerad 10:36, 8 feb 2018

Lokalerna man tänker sig ligger i bottenplanet på två olika flerbostadshus som ska byggas på Liljeholmskajen. Den ena skulle ha plats för sex barngrupper, den andra för fyra grupper, enligt förvaltningen.

Förskolorna ska täcka behovet av förskoleplatser som kommer att uppstå på grund av de 635 nya lägenheter som planeras där.

De nya husen är planerade på adressen Årstaängsvägen 1-5.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Liljeholmskajen. Foto: Eva Tonström

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nyrenoverad förskola i Kransen läggs ner

Nyheter Förälder: "Det är beklagligt" Ett 40-tal barn tvingas flytta när förskolan Äventyret i Midsommarkransen stänger efter sommaren. Men barngrupperna ska inte splittras, försäkrar Cecilia Hjelm, områdeschef för förskoleområdet.lördag 17/2 9:30

Helgtips: Gör en tidsresa genom epokerna

Nyheter ✔Antikmässa ✔Garage Sale ✔Bakluckeloppis Antikviteter, vintage och retro är orden som gäller i helgen. Den som är peppad på fynd från förr kan bege sig till Älvsjö, Enskededalen, Kista eller centrala stan.lördag 17/2 8:04