Stoppades. Polisen omhändertog en bilist som kört rattfull i Fruängen på fredagen. Foto: Hanna Thåström

Polis stoppade rattfyllerist utanför skola

Polisen omhändertog en man misstänkt för rattfylleri utanför Fruängens skola på fredagen.

  • Publicerad 12:56, 13 apr 2018

En förare stoppades för en fordonskontroll på Fruängsgatan vid 11.30-tiden på fredagsförmiddagen. Händelsen skedde utanför Fruängens skola.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

– Fordonet har omhändertagits enligt trafikbrottslagen och föraren är misstänkt för rattfylleri efter att han varit alkoholpåverkad och blåst positivt i polisens sållningsinstrument, säger Sven-Erik Olsson på polisens regionledningscentral.

Det ska dock inte ha varit fråga om någon allmän fordonskontroll på platsen, menar han.

– Bilen måste ha varit belagt med brister, det måste varit därför man beslagtagit fordonet.

Ingen person har skadats i samband med händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Örby IS vill locka barn från Östberga

Nyheter Gratis fotbollsträningar hela sommaren Nu ska Östbergabarnen bli en del av Örby IS. Nästa helg drar klubben igång gratis prova på-fotboll på Lisebergs IP.fredag 20/4 13:33

Hoppet: Konstnärer ska ge liv åt Östberga C

Nyheter Ateljéer tar plats i fritidsgården Centrumhuset i Östberga ska göras om till konstnärskollektiv. I början av nästa år flyttar ett 40-tal konstnärer in.torsdag 19/4 18:30