Foto: Arkiv

Polis stoppade två drogpåverkade förare

Enköpingspolisen rapporterar att det har varit en lugn natt i Enköpingsområdet. Men helt lugnt har det inte varit. Tre personer misstänks efter natten, för olika typer av narkotikabrott.

  • Publicerad 08:49, 9 mar 2018


Sadelmakargatan, EnköpingFredag 9 marsDrograttfylleri. Strax efter påträffar en polispatrull en personbil på Östra Ringgatan i Enköping, som de bestämmer sig för att kontrollera. I höjd med Sadelmakargatan stannar bilen. Föraren, en man i 30-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan. Dessutom saknade han giltigt körkort. Mannen misstänks för drograttfylleri, narkotikabrott genom eget bruk samt olovlig körning.

E18, GrillbyFredag 9 marsNarkotikabrott. Vid 03-tiden tidigt på fredagsmorgonen stoppar en polispatrull en personbil på E18 i höjd med Grillby. I bilen sitter två personer. Föraren, en man i 25-årsåldern misstänks för drograttfylleri. Passageraren, en kvinna i 20-årsåldern, misstänks även hon vara påverkad av narkotika.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kvinna misstänks ha misshandlat man

Nyheter Bedrägeri, rattfylleri, försök till bilstöld och en misshandel där för ovanlighetens skull en kvinna misstänks vara den skyldiga och en man den drabbade. Där är brotten från lördagen.söndag 18/3 18:20