Polisen är fortsatt mycket förtegen efter fredagens misstänkta mord. Foto: Lotten Engbom

Polisen bekräftar: Två döda i huset i Enebyberg

Strax innan klockan 19 i fredags fick polisen larm om en avliden person i ett hus i Enebyberg. Nu bekräftar polisen att de fann två döda kroppar i huset.

  • Publicerad 10:16, 1 nov 2017

Det var i fredags, klockan 18.45, som polisen fick larm om en avliden person i ett hus i Enebyberg. 

LÄS MER: Enebybergsbor efter misstänkta mordet: "Ruskigt"

Sedan dess har polisen varit ovanligt förtegen om det misstänkta mordet.

– Tyvärr kommer vi inte uttala oss alls i ärendet, det är ett väldigt känsligt läge. Vi kommer inte säga något om vilka utredningsåtgärder vi vidtar, sa lokalpolisen Alexander Antonian i måndags.

"Två personer är avlidna"

Under tisdagen var den enda informationen polisen gick ut med att de inte hade någon misstänkt, och att ingen person var gripen.

Nu kan de dock bekräfta att brottsrubriceringen gått från misstänkt mord eller dråp till att i nuläget rubriceras som mord. Dessutom bekräftar polisen att två kroppar hittats i radhuset.

– Två personer är avlidna och hittade i huset. Det är en kvinna i 20-års åldern och en man i 50-årsåldern, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisen i Stockholm.

En förundersökning gällande mord är inledd.

– Sedan kommer det under dagen göras fler utredningsåtgärder för att försöka få klarhet i vad som hänt, säger Per Fahlström.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Täby har påbörjat strandpromenaden – men Vallentuna dröjer

Nyheter "Det vore ju fint om det fanns såklart" Promenadvägen runt Vallentunasjön som planerats sedan länge har börjat byggas i Täby. Men i Vallentuna dröjer det.onsdag 21/2 19:13

Respekt i motionsspåret – Vallentunaborna hyllas

Nyheter "Fantastiskt att se" Skidklubben hoppas att gående inte ska gå i de nydragna skidspår. Nu har en Vallentunabo hyllat "samarbetet".onsdag 21/2 16:33