Rån. Just nu pågår en polisinsats i Bro för att få tag på gärningsmännen. Foto: Christian Eggert

Polisen jagar flera gärningsmän efter rån i Bro

Polisen jagar 3-4 män som precis ska ha rånat tobaksaffären Direkten i Bro. De hotade personalen med kniv och ett pistolliknande föremål.

  • Publicerad 16:32, 16 okt 2017

Klockan 15.32 fick polisen in uppgifter om ett pågående rån på Direkten i Bro. Det ska handla om 3-4 män som sågs lämna platsen till fots.

Gärningsmännen hotade personalen med kniv och ett pistolliknande föremål. En i personalen ska även ha fått en spark mot huvudet. Ambulans är på plats men personen ska enligt uppgifter från polisen inte verka allvarligt skadad.

Rånarna har tillgripit gods, men det är inte känt exakt vad de har fått med sig.

Det pågår en polisinsats för att få tag på gärningsmännen, men än är ingen gripen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Drograttylleri, annars lugn fredag i Håbo

Våren kom. Värmen kom. Men – kan man tänka sig – inte den rad av brott som brukar följa. Fast alltid är det någon som ska ut och köra fast de inte borde.lördag 21/4 9:40

Gamla Coop-huset blir padelhall

Nu byggs en padelhall i Brunna. – Det känns jätteroligt att bidra med den hetaste sporten till kommunen, säger Magnus Bubini.fredag 20/4 12:00

Senaste numret

Bålstabladet