UTRETT. Det rörde sig inte om något mord i Sollentuna. Foto: Sacharias Källdén

Polisen misstänker inte längre mord

Polisen kallades under nyårsafton till en bostad i Sollentuna där de fann en avliden person. Från början kunde de inte avgöra om ett brott hade begåtts. Men nu utesluts det att dödsfallet skulle ha varit ett mord.

  • Publicerad 10:39, 2 jan 2018

Det var på vid 20-tiden på nyårsafton som ett larm kom in om ett hjärtstopp till räddningstjänsten. När polis var på plats i bostaden i Sollentuna påträffades en avliden man, som enligt Aftonbladet ska vara i 40-årsåldern. Polisen kunde då inte utesluta om det rörde sig om ett mord. Efter polisens undersökning på plats har misstankarna om mord lagts ner.

– Först fanns det oklara omständigheter, men nu finns det ingen anledning att misstänka brott, säger Kjell Lindgren, talesperson för polisen Stockholm, till Vi i Sollentuna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ingen gripen för mordförsök i Rotebro

Nyheter Under torsdagseftermiddagen skottskadades en man i Rotebro. Ingen är ännu gripen i ärendet.fredag 20/4 12:33

"Fjolårsgräset fungerar nästan som krut"

Nyheter Brandkåren uppmanar till försiktighet Många vill säkert röja upp i trädgården under helgen och elda gammalt gräs, löv och grenar. Men det gäller att vara försiktig. Brandrisken är stor. – Det döda fjolårsgräset fungerar nästan som krut,...fredag 20/4 12:16