Två polispatruller finns på plats vid Täby Kyrkby. Foto: Sacharias Källdén

Polisinsats i Täby kyrkby

Två personbilar har kolliderat vid trafikplats Täby Kyrkby. Två polispatruller finns på plats och bilarna bärgas nu bort.

  • Publicerad 19:10, 7 nov 2017

Det var klockan 17:45 i kväll som två personbilar kolliderade med varandra vid trafikplats Täby Kyrkby. Eva Nilsson, presstalesperson vid polisen, är osäker på om det skedde vid avfarten eller påfarten till Norrortsleden.

– Jag har knapphändig information i nuläget. Men två polispatruller är på plats och de båda bilarna behöver bogseras bort från platsen.

För tillfället finns inga uppgifter om eventuella personskador, däremot påverkas trafiken.

Uppdatering: Olyckan skedde på påfarten till Norrortsleden. Bilarna är nu bärgade.

Polisens vädjan efter allvarlig trafikolycka på E18 – bil började brinna

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Oppositionen kritisk efter underskottet på 33 miljoner

Nyheter "Drabbar de allra svagaste i samhället" Förvaltningen flaggade i oktober om att de skulle gå sex miljoner minus. Nu blev siffran 33 miljoner kronor. Jaana Tilles (S) riktar kritik mot majoriteten.måndag 22/1 16:54

Täbys dyraste villor

Nyheter De fem med högst prislapp som såldes 2017 Täby Nyheter har gått igenom villaförsäljningarna under 2017. Här listar vi de fem dyraste.måndag 22/1 16:27