Uppdrag. Polisen jagar en mörk Volvo. Foto: Leif Oldenburg

Polisjakt i Vallentuna på morgonen

Polisen jagade misstänka inbrottstjuvar i Bällsta, Vallentuna.

  • Publicerad 08:57, 5 dec 2017

Polisen åkte på ett inbrottslarm i Vallentuna, ett larm som inkom halv nio till polisen.

– Det var en granne som hade upptäckt en krossad ruta till en grannfastighet och larmat. Det är i Bällsta, säger Eva Nilsson, informatör på polisens ledningscentral.

Ett vittne ska ha försökt stoppa de misstänkta inbrottstjuvarna och i samband med detta blivit hotad med något tillhygge.

– Nu försöker vi hitta de där tjuvarna som åkte i väg i en mörk Volvo. Där är vi alldeles nu, säger Eva Nilsson (strax innan klockan nio.)

Enligt polisen är det flera polisbilar som är delaktiga i insatsen och de söker även vittnen till händelsen.

– Och vi försöker få tag i en hundpatrull som ska spåra, säger Eva Nilsson.

Vid tio-tiden är insatsen avslutad. Ingen person greps.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hur bra koll har du på Norrorts matkarta?

Nyheter Klarar du 10 av 10? En drös med nya matställen har öppnar i Norrort under det senaste året, men hur bra koll har du egentligen på matställen och mer därtill på hemmaplan?fredag 16/3 15:44

Prisad lärare: "Samhället borde ha mer respekt för yrket"

Nyheter Får fint pris för sitt undervisningssätt Henrik Mickos är gymnasieläraren som är doktor i kemi och som vill göra kemin mer verklig för eleverna. Nu har han tilldelats ett lärarpris för sitt sätt att undervisa.fredag 16/3 15:13