VISION. Nästa ställe på Fältans nya krogstråk blir ett burgarhak. Foto: AMF Fastigheter / Mostphotos

Populär hamburgerkedja flyttar in i Fältan

Under året kommer det nya restaurangstråket längs Erik Dahlbergsallén att växa fram. Nu har ännu en restaurang gjort klart att de flyttar in.

  • Publicerad 11:32, 6 mar 2018

Det är hamburgerkedjan Phil's Burger som tar plats på Fältöversten nysatsning på stråket upp mot hörnet på Valhallavägen.

– Vi är riktigt glada att öppna på Fältöversten! Med riktigt bra hamburgare, hembakat bröd och dubbelfriterad pommes frites kan vi erbjuda alla de som bor och rör sig här i hjärtat av Östermalm en avslappnad matupplevelse, säger Philip Örtengren, grundare av kedjan, i ett pressmeddelande.

Här ska Östermalm få ett nytt krogstråk

Det blir både lunch och middag som serveras i den nya restaurangen, som öppnar i höst.

– Det finns ett sug efter kvalitetsburgare runt Karlaplan. Därför tror jag att de blir ett klockrent tillskott till vårat nya restaurangstråk! Inom kort hoppas vi kunna presentera ytterligare grannar, säger Tobias Edberg, centrumchef för Fältöversten.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Stråket kommer när det är klart innefatta fyra restauranger. Sedan tidigare är det klart att pastarestaurangen Vissani öppnar efter sommaren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Dags igen för elevernas egna filmfestival

Nyheter Vill nå utanför skolan För andra året i rad arrangerar eleverna i S:t Eriks gymnasium en kortfilmsfestival. Målet är att nå ut med filmer som tidigare bara blivit kvar i elevernas datorer.torsdag 22/3 16:27

Sista striden om Astoriahusets flygel

Nyheter L inför mötet i eftermiddag: "Det är ett brott mot PBL att bevilja bygglov" I morgon klubbas bygglovet för Astoriahusets flygel – om inte Liberalerna lyckas stoppa planerna. Partiet anser att bygglovet strider mot detaljplanen.torsdag 22/3 14:21