Fridhemsgatan fylldes med folk under helgens gatufest. Foto: Niklas Nyman

Publikrekord för Kungsholmens gatufest: "Helt magiskt"

Nytt publikrekord. Helgens gatufest på Kungsholmen blev en succé och nu laddar arrangörerna inför återkomsten redan om några månader.

  • Publicerad 20:11, 5 jun 2017

Trötta men glada och nöjda. Helgens gatufest summerar arrangörerna Sixten & Frans som "helt galet". De lyckades med målet att locka ny rekordpublik till Fridhemsgatan.

– Det var full fart och jättelyckat. Vi gick över 10 000 besökare i alla fall, det var helt magiskt. På lördagen var det så mycket folk att det var sinnessjukt. Det var riktigt roligt, folk dansade och var glada, säger Anton Surtell på Sixten & Frans.

På scenen var det också fullspäckat även om överraskningarna sprack.

– Det gjorde inte så mycket. Fabio och Stef avslutade på lördagen och körde lite längre och det blev skitlyckat och nästan bättre.

Vad har ni fått för reaktioner på gatufesten?

– Alla tyckte att det var skitroligt. Det var bara ålderdomshemmt här som klagade i år, annars var det ingen som har klagat till oss.

Nu väntar lite vila innan det är dags för nästa. För redan i september ska gatufesten tillbaka, vilket är nytt för i år. Exakt datum är inte spikat.

– Så länge ingen sätter stopp så är vi på banan. Det blir någon gång i början av september, säger Anton Surtell.

Mängder av spelningar hölls på scenen. Foto: Niklas Nyman

I september kommer gatufesten tillbaka. Foto: Niklas Nyman

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Staden får bakläxa om kritiserade fotbollsplanen

Nyheter Länsstyrelsen kräver en rad åtgärder för att inte stoppa den omtvistade fotbollsplanen i Fredhällsparken.fredag 21/7 14:23

Kungsholmsklubb firar 40 år – men framtiden är osäker

Nyheter Ombyggnationer av Stadshagens IP skapar oro i Mariebergs SK: "Vad som finns kvar när de är klara är jag inte säker på, men det lär bli mindre" säger ordförande Konrad Lundberg.torsdag 20/7 16:51