Ragn-Sells har av misstag råkat skicka ut dubbla fakturor i Täby. Foto: Mostphotos

Ragn-Sells jättemiss i Täby: ”Vi ber om ursäkt för detta”

Ragn-Sells skickade i veckan ut dubbla fakturor för sophämtning till villaägare i Täby kommun. ”Åtgärdat kommer att vidtas för att lösa det här.”

  • Publicerad 11:51, 7 sep 2017

Under veckan har Ragn-Sells som sköter sophämtning i Täby skickat ut dubbla fakturor till ett flertal villaägare i kommunen. Nu ska Ragn-Sells gå till botten med problemet.

– Just nu sitter de som har hand om ärendet i möte med anledning av det som inträffat. Felsökning pågår och det lär ju visa sig ganska snart var felet ligger, säger Jenny Herin Boutros, kommunikatör på Ragn-Sells.

Alla är inte drabbade

– Det gäller inte alla villaägare i kommunen. Uppdatering kommer ske så fort vi vet mer och vilka specifikt det gäller, säger Jenny Herin Boultros.

Hon betonar också att ingen ska behöva betala två fakturor och att information om hur villaägare ska gå tillväga med fakturorna kommer att informeras via Ragn-Sells hemsida.

– Man ska verkligen inte behöva betala två fakturor, självklar. Vi kommer informera via vår hemsida om hur man ska hantera det här.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tog sin in i Djursholmsvilla – hotade boende med "tillhygge"

Nyheter "Vi är fortfarande på plats" Strax efter luinchtid under lördagen blev en familj i Djursholm bestulna på sin bil. Gärningspersonerna ska tagit sig in i fastigheten och hotade de boende.lördag 23/9 13:49

Miljövänlig höstfest på söndag

Nyheter Att odla nära och att återanvända är två starka trender. Nu på söndag går det att fynda närodlade grönsaker, fårskinn och loppis, på höstfesten i Brottby.fredag 22/9 17:47