Foto: Linda Gren

Rågsveds medborgarkontor invigs i helgen

Rågsveds nya medborgarkontor har haft smygöppet i några veckor men på lördag blir det en riktig invigning.

  • Publicerad 16:57, 7 sep 2017

I helgen invigs Rågsveds nya medborgarkontor, som ligger bredvid restaurangen i Rågsveds servicehus.

– Vi har haft smygöppet i några veckor. Vi har inte annonserat men det har ändå kommit en del folk, säger en av de två samhällsvägledarna på kontoret, Lisa Carlbom.

Kontoret har öppet vardagar, onsdagkvällar och en lördag i månaden.

– Alla är välkomna med frågor om staden och samhället. Det vi inte vet hjälper vi till att hänvisa vidare med. De som varit förbi hittills har undrat allt möjligt, hur man söker förskola och annan typ av kommunal information, säger Lisa Carlbom.

Invigningen är klockan 12 på lördag. Stadsdelen utlovar tipspromenad, popcorn och ballonger.

Folkligt. Här i Rågsveds servicehus gamla restaurang ligger medborgarkontoret. Foto: Max Byström

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

JUST NU Förseningar på gröna linjen

Nyheter Ungdomsgäng drog i nödbromsen: “Får effekt på hela systemet” Gröna linjen har under onsdagskvällen varit drabbad av både förseningar och inställda avgångar. Enligt SL beror det på att ett ungdomsgäng drog i nödbromsen vid Skanstull tidigare i eftermiddags.onsdag 22/11 18:31

Bagarson från Värmdö tar över populärt Enskede-kafé

Nyheter Satsar nytt och byter namn Han kommer från en känd bagarfamilj och öppnade eget på Södermalm för ett år sedan. Nu tar Robin Delselius över Gamla Enskede Bageri.onsdag 22/11 16:43