Snabbmatsrestaurangen rånades på kontanter. Bilderna är genrebilder. Foto: Mikael Andersson/Sacharias Källdén

Rån med yxa på snabbmatsrestaurang i Barkarby

Vid 23:35 igår kväll rånades en snabbmatsrestaurang i Barkarby. Rånarna var beväpnade med kniv och yxa.

  • Publicerad 09:49, 9 jan 2018

Det var vid 23:35 under måndagskvällen som tre maskerade gärningspersoner kom in på en snabbmatsrestaurang i Barkarby.

– Tre maskerade personer beväpnade med kniv och yxa springer in och tillgriper kontanter, sedan springer de därifrån, säger Magnus Nilsson, polis i Järfälla.

Ingen skadades fysiskt i samband med rånet. Polisen har inga uppgifter om hur mycket kontanter som gärningspersonerna fick med sig. En stund efter händelsen greps en person, misstänkt för inblandning i rånet.

– Den personen släpptes efter förhör, det är långt ifrån säkert att personen hade med det här att göra. Det var en person som anträffats en bit ifrån platsen, säger Magnus Nilsson.

Händelsen rubriceras som rån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kolla in i Järfällas hemliga träskofabrik

Nyheter Ola har spikat skor i Barkarby i 40 år Ola Johansson växte upp i familjens träskofabrik i Barkarby och fortsatte i pappas och farfars fotspår. Nu är det egentligen läge för pension men än är han inte redo att lämna verkstan.måndag 19/3 20:00

Oro för framtiden i Jakobsbergs bowlinghall

Nyheter Järfällahus: "Det är en förhandling som inte ens startat" Bowlingbulls ägare Emil Sawma menar att Järfällahus vill chockhöja hans hyra till en nivå han inte klarar. På Järfällahus säger man dock att förhandlingen inte ens har kommit igång.måndag 19/3 18:14