Elgiganten i Arninge drabbades av ett rån under måndagsförmiddagen. Foto: Kevin Wedin

Rån mot Elgiganten i Täby

Tre knivbeväpnade förövare har rånat Elgiganten i Arninge. "Vi har flera patruller som nu söker intensivt"

  • Publicerad 11:40, 28 aug 2017

Polisen beordrades till Elgiganten i Arninge strax efter klockan 11 på måndagsförmiddagen efter larm om ett pågående rån. Vittnen uppges ha sett tre knivbeväpnade och maskerade förövare som efter att ha rånat varuhuset lämnat platsen i en svart äldre Volvo Kombi.

– Det rör sig troligtvis om en Volvo 850. Vi har flera patruller som nu söker intensivt efter fordonet och rånarna, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen.

Gröna byggpåsar

Rånarna kom över en stor andel elektronik, som de packade i gröna byggpåsar som sedan transporterades ut till flyktbilen. Enligt polisen är sannolikheten stor att rånarna byter bil.

– Det är det vanliga tillvägagångssättet.

Helikopter har sats in i sökandet efter förövarna. Polisen ger ut delar av registreringsnumret: SYS***

Klockan 11:45 anträffade polisen det aktuella fordonet bakom en lada i Åkersberga.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tog sin in i Djursholmsvilla – hotade boende med "tillhygge"

Nyheter "Vi är fortfarande på plats" Strax efter luinchtid under lördagen blev en familj i Djursholm bestulna på sin bil. Gärningspersonerna ska tagit sig in i fastigheten och hotade de boende.lördag 23/9 13:49

Miljövänlig höstfest på söndag

Nyheter Att odla nära och att återanvända är två starka trender. Nu på söndag går det att fynda närodlade grönsaker, fårskinn och loppis, på höstfesten i Brottby.fredag 22/9 17:47