Avspärrningarna vid butiken som rånades under onsdagen. Foto: Lotten Engbom

Rån mot kiosk i Täby

Polisen har strax innan 16.30 i dag, onsdag, fått in ett larm om ett rån i Gribbylund.

  • Publicerad 16:30, 3 jan 2018

Klockan 16.23 fick polisen in ett larm om ett rån mot en kiosk i Gribbylund.

– En gärningsman. Chockad personal. Det är där vi är nu. Vi pratar med inringaren alldeles nyss, säger Eva Nilsson, informatör på polisens ledningscentral.

Polisen är på väg till platsen.

– Patrull är beordrad, flera stycken. De är på väg. Vi håller fortfarande kontakt, det är ett vittne som ringer hit tydligen, säger Eva Nilsson.

När Täby Nyheter kommer till platsen klockan 16.40 har polisen kommit fram.

– Ett flertal patruller ingår i jakten, vi jagar gärningsmän till fots, säger en polis på platsen.

En hundpatrull är på väg ut och polisen kommer att röra sig runt i området ett tag till. Fem polisbilar är även involverade i jakten men strax innan klockan 17 hade ingen gripits.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Han tar USA till Vallentuna

Nyheter "All den här skiten är till salu" Rolf Hjelm vill ha roligt i livet. Därför driver han en ”amerikansk shop” hemma i Vallentuna. – Det är ingen som tackar en för att man lever ett tråkigt liv, säger han.fredag 20/4 16:50

Här är Täbys mest igenkända politiker

Nyheter "Är det tennisspelaren? Stefan Edberg?" Hur väl känner Täbyborna igen sina lokala politiker? Vi drog ut på stan och gjorde en högst ovetenskaplig men rätt så underhållande och förmodligen något så när rättvisande undersökning.fredag 20/4 16:40