Blev bestulen på sin moped under onsdagskvällen. Foto: Tomasz Pozar

Rånad på sin moped i Danderyd – verbalt hotad

Tre ungdomar rånade en ung mopedist under onsdagskvällen och körde iväg med mopeden efter att ha hotat honom.

  • Publicerad 10:47, 19 okt 2017

Igår, onsdag kväll, klockan 22.12 larmades polisen om ett mopedrån i anslutning till Mörbyhallen i Danderyd. En kille i övre tonåren blev först verbalt hotad av tre andra ungdomar som knuffade av mopedisten och körde iväg med hans moped.

– Ingen hade gripits igår kväll, men man har pratat med vittnen och killen mår under omständigheterna bra, säger Eva Nilsson presstalesperson på polisens ledningscentral.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hans udda uthyrningsobjektet: Bastu på hjul

Nyheter "Tagit med den till jobbet" En vedeldad bastu på hjul – det var vad Vallentunabon Axel Törnlöv köpte för två år sedan. Dels för att kunna basta med familjen var som helst och nu även hyra ut.tisdag 21/11 16:32

Hotell säljer ut sina rum: "Städning och möbler ingår"

Nyheter "Ett nytt sätt att köpa" Sugen på att bli hotellägare, lite som i Monopol? Då har du inte chansen. Däremot kan du bli ägare av ett rum i ett hotell, i Fågelsången.tisdag 21/11 16:19