Rånare slog till mot butik i Enköping

Maskerad man rånade butik i centrala Enköping under tisdagseftermiddagen.

  • Publicerad 08:46, 14 nov 2017

Det var vid 15.30-tiden på måndagen som en maskerad man klev in i butiken My Way på Kungsgatan i Enköping. I butiken hotade hotade gärningspersonen, med hjälp av ett pistolliknande föremål, till sig kontanter och en mindre mängd cigaretter.

Polisen sökte under måndagen efter gärningspersonen, utan framgång. En teknisk undersökning kommer att göras under tisdagen.

– Vi vill inte gå ut med några signalement på gärningspersonen i dagsläget, säger Ludwig Roswall på Enköpingspolisen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Rondelltoa ska lära Enköpingsbor att spola rätt

Nyheter Rondellhundar är ett känt begrepp. Men rondelltoaletter? – Det är VA-avdelningens kampanj, förklarar biträdande VA-chefen Marika Hansson.fredag 17/11 11:59

Man överfölls brutalt av rånare i Enköping

Nyheter En man som gick på Dr. Westerlundsgatan sent på torsdagskvällen, på väg hem från stan, kände sig förföljd. Han tog då en genväg hem. Där överfölls han brutalt.fredag 17/11 11:07