Ränteuppror i Stockholm

Det pågår ett ränteuppror i stan. Detta sedan låntagare börjat flagga med sina räntevilkor offentligt.

  • Publicerad 14:40, 10 apr 2012

Bland annat på Twitter har folk uppmanats att berätta vad de har för ränta. Något som startat en lavin av räntebekännelser. Tanken bakom dessa räntebikter, som startade på ett initiativ från Avanzas sparekonom Claes Holmberg, är att förutsättningarna för att pruta hos banken ska bli bättre.
Även Svenska Dagbladets så kallade sparkarta har skapat stort engagemang. På kort tid har över 23 000 personer uppgett sina siffror. På kartan fyller man i sitt postnummer och ränta med syfte att kunna förhandla fram en ny, bättre ränta med banken.

 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Det händer i Söders "hemliga" lokaler

Nyheter ✔Ny restaurang ✔Hälarhärva ✔Nostalgifest Tio tillsynes igenbommade lokaler inom en radie på 200 meter. Följ med in och få svar på frågan: Vad är det egentligen som händer bakom alla nedfällda persienner?måndag 25/9 20:03

BILDER: Så blir nya Spårvägsmuseet

Nyheter Barnens favorit flyttar Klassiska Spårvägsmuseet har lämnat lokalerna på Södermalm. Nu finns skisser på hur museet i Norra Djurgårdsstaden blir.måndag 25/9 18:00