Polisen fick tag i föraren av den vingliga bilen. Foto: Mostphotos

Rattfylla i Täbys morgonrusning – Höll på att krocka

Under morgonen inkom samtal till polisen om en bil som vinglade kraftigt och som höll på att krocka med andra fordon på Norrortsleden.

  • Publicerad 10:06, 7 sep 2017

Klockan var runt 08.30 på torsdagsmorgonen när polisen fick in samtal om en bil som vinglade kraftigt på Norrortsleden vid Täby kyrkby. Bilen var även nära att krocka med andra fordon enligt personen som ringde in med tipset.

När polisen kom till platsen kunde de stanna en kvinnlig förare som blåste positivt och som nu är misstänkt för rattfylleri.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Förlust på 27 miljoner mer än väntat - nu ska förvaltningen granskas

Nyheter Parisa Liljestrand (M): "En oerhörd chock" Den redovisade prognosen på minus sex miljoner kronor har nu ökat rejält till 33 miljoner kronor. Nu ska socialförvaltningen i Vallentuna granskas.lördag 20/1 10:45

QUIZ: Kungafamiljen i den kungliga huvudstaden

Nyheter Hur bra koll har du egentligen på vår kungafamiljs förehavanden i Stockholm? Utmana dina rojalistiska kunskaper i vårt quiz!fredag 19/1 17:00