Vid en hastighetskontroll på Boglösavägen under tisdagens morgon körde en person i 84 km/h på 50-väg och blev av med körkortet. Foto: Mostphotos

Rattfylleri och fortkörning

I samband med Guldliljangalan genomförde polisen i Enköping nykterhetskontroller. 29 av 30 var utan anmärkning.

  • Publicerad 10:15, 5 apr 2017

Efter diskussionerna om avec och inte avec på galan och om hur städat det är på företagarnas fest var det inte förvånande att polisen gjorde en större nykterhetskontroll utanför Idrottshuset, där galan hölls förra lördagen.

30 blåskontroller gjordes.

29 av dessa var utan anmärkning. Den trettionde var en man i 45-årsåldern som misstänks för grovt rattfylleri med omhändertaget körkort i avvaktan på dom.

Hastighetskontroll

På Boglösavägen körs det fort ibland. För fort.

Vid en kontroll på tisdagens morgon gjorde polisen hastighetskontroll där. Tio förare rapporterades för att ha kört för fort på en 50-sträcka. En person körde så mycket för fort, 84 km/h, att körkortet togs.

Drograttfylleri

På tisdagens eftermiddag stoppade polisen en bil på E18 mellan Enköping och Grillby. Den kördes av en man i 40-årsåldern. Han misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hovrätten skärper Enköpingsbons dom

Nyheter Hovrätten skärper tingsrättens dom mot Enköpingsbo.fredag 19/1 13:28

Enköping, jag älskar dig <3

Nyheter När jag var 18 år gammal hade jag en vän som sa att Enköping hade allt. Jag garvade. Jag drömde om den stora världen. Stockholm. Göteborg. Eller vafan, Uppsala hade räckt.fredag 19/1 10:13