Foto: Mostphotos

Rattfylleri och smitande krockare

Var du på Ica Maxi under fredagens eftermiddag? Såg du vem som körde på en annan bil och sedan smet därifrån?

  • Publicerad 09:40, 24 mar 2018

Blåljusnyheter från fredagen:

Grillby

Lördag: 04:50

Rattfylleri. När en Volkswagen Passat körde vingligt ringde vittnen till polis och berättade om bilens framfart. Polis stoppade bilen kontrollerade föraren. Han, en 30-åring, blåste positivt. Han släpptes efter förhör.

Enköping, ICA Maxi

Fredag kl 14-15

Smitning parkeringsskada. En person fick skador på sin bil då den stod parkerad på Ica Maxis parkering under fredagens eftermiddag. Någon har kört in i bilen och orsakat skador på främre stötfångare och bilens förarsida utan att ge sig till känna. Har du sett något? Kontakta polisen, ring 114 14.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Inbrott på företag som hyr ut maskiner

Nyheter Ett maskinuthyrningsföretagpå Skälbygatan har haft infrott under natten mellan fredag och lördag. – Övervakningsfilm finns, men alla iakttagelser är intressanta, säger närpolischef Jan Håkansson.söndag 22/4 8:53

Lugnt - utom i källarförråden

Nyheter Vårvärmen är här, men fredagen blev ändå mycket lugn i Enköping. Fast ni som har källarförråd kan väl kolla en extra gång så ni sluppit påhälsning.lördag 21/4 9:33