2000 personer har redan köpt biljett till BP-Helsingborg ikväll. Foto: Mikael Andersson

Rekordmånga ska se BP ikväll

Snart är det inte längre någon som minns Brommapojkarnas låga publiksiffror. Till kvällens match mot Helsingborg har 2 000 redan köpt biljett. Och fler är att vänta.

  • Publicerad 14:46, 12 sep 2017

Delmålet är att fylla nya läktaren och den är absolut smockfull nu

Inför att Brommapojkarnas herrar ska ta emot Helsingborgs IF på Grimsta IP ikväll har klubben gjort en storsatsning. Nu ska hela arenan, som tar emot 4 800 personer med den nya läktaren, fyllas till sista stolen.

En optimistisk satsning kanske med tanke på att publiksiffran på herrarnas senaste match låg på 750 lojala supportrar. Så för att lyckas har man kampanjat friskt och sänkt biljettpriserna.

Och nu ser man faktiskt ut att vara på god väg att få testa hur akustiken på Grimsta håller när flera tusen åskådare hejar.

– Vi har passerat 2 000 i förköp. Det är jättekul. Målet är att fylla hela Grimsta. Men delmålet är att fylla nya läktaren och den är absolut smockfull nu, säger klubbens kommunikatör Peter Appelquist som tror att man kommer sälja ännu fler biljetter på plats, innan matchstart:

– Vi är förberedda på att det kommer vara kö vid biljettluckorna också. Traditionen är ju att folk vet att de inte behöver vara ute i så god tid för att få tag på biljetter. Det hoppas vi kunna vända på idag, säger han.

Ska du dit? Tänk på detta!

Fundera på om bilen är en bra idé. Vid Grimsta finns bara 100 parkeringsplatser, så ska du ha en plats får du nog vara där i god tid.

Stressigt med käket? Inga problem. Kvällen till ära finns foodtrucks på plats.

Du som har tagit med barnen – Ronald McDonalds barnfond är på plats med Ronald McDonald som anordnar aktiviteter. På området finns även hoppborg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Klart: Hatade stoppförbudet i Nockeby blir kvar

"Behövs för att värna om trafiksäkerheten" Nu är det slutdiskuterat: det hatade stoppförbudet på Nockeby torg blir kvar – alla överklaganden kom in försent.måndag 19/2 16:59

Här fixas sportlovsaktiviteter för Västerorts tjejer

✔DJ-workshop ✔Teater ✔Dancehall ✔Debatt På sportlovet bjuder Podium Kultur in till workshops för tjejer, icke-binära och transpersoner i Västerort som vill testa på att DJ:a, dansa, spela teater eller skriva kreativt.måndag 19/2 16:51