Sadel. Sadeltjuvarna har slagit till i Enköping igen. Foto: Mostphotos

Sadelligan slog till igen

Sadeltjuvar har slagit till mot flera stall de senaste veckorna. Nu har tjuvarna slagit till igen.

  • Publicerad 09:47, 19 okt 2017

Tidigt på torsdagsmorgonen tog polisen emot ett samtal från en stallägare i Biskopskulla. Stallägaren berättar att någon under natten brutit sig in i stallet och tillgripit flera sadlar. Det är ännu oklart hur många sadlar, och till vilket värde, som tillgripits. Inbrottet ska ha skett natten till onsdag.

– Det är ännu oklart vilket värde sadlarna har, men vissa sadlar är mycket värdefulla. Vissa kostar 50 000 kronor, säger Jonas Rickeborn, på Enköpingspolisen.

Dessutom kontaktade en annan stallägare, den här bosatt i Nysätra, Örsundsbro, polisen.

Någon eller några har brutit sig in i stallet, och sedan försökt att ta sig in i sadelkammaren, men misslyckats.

Polisen har ingen person misstänkt för inbrotten.

Läs även: Sadeltjuvarna slog till igen

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Helgens blåljus: Flera fall av misshandel

Nyheter Misshandel kan se ut på olika sätt. I Enköping i helgen fanns såväl misshandel i familjen som mellan vänner och från en helt okänd.måndag 20/11 9:48

Rondelltoa ska lära Enköpingsbor att spola rätt

Nyheter Rondellhundar är ett känt begrepp. Men rondelltoaletter? – Det är VA-avdelningens kampanj, förklarar biträdande VA-chefen Marika Hansson.fredag 17/11 11:59