Här har brandkåren påbörjat släckningsarbetet. Foto: Joakim Pfeffer

SE FILMEN: Bilbrand i Vallentuna i går

Helt plötsligt upptäckte bilverkstadens ägare att det kom svart rök från en bil som stod på parkeringen. Grannfirman larmade 112.

  • Publicerad 10:26, 12 sep 2017

Klockan var 17.12 i går, måndag när en bil plötsligt började brinna i Rickeby, Vallentuna.

– Jag skulle åka precis, men då såg jag grannfirmans ägare komma springande, och han brukar inte springa i onödan. Han såg stressad ut och skrek "ring 112, den brinner, den brinner", säger Joakim Pfeffer, ansvarig för grannföretaget Bilvårdsteknik på Olsborgsvägen.

Joakim Pfeffer ringde larmnumret och sedan försökte man släcka branden med en pulversläckare.

– Brandkåren kom direkt, det var ju inte så långt från brandstationen. De släckte branden innan bilarna runt omkring hann börja brinna.

Joakim Pfeffer säger att bilverkstadens ägare skulle starta bilen, med en misstänkt kortslutning som följd.

– Det kan även ha varit ett bränsleläckage i motorutrymmet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

"Lämnande min dementa mormor på fel adress flera gånger"

Nyheter Hård kritik mot "turbunden resa" i Täby Mickaela Bergholtz känner sig orolig varje gång hennes dementa mormor ska hämtas eller lämnas med "turbunden resa". Efter flera incidenter känner hon sig inte längre säker på att mormodern blir...onsdag 20/9 19:58

Drag under galoscherna för nya skoaffären

Nyheter Från kemtvätt och nyckeltillverkning till skoförsäljning. Isak Issa säljer numera skor i sin skomakarbutik i Vallentuna centrum. Och det går fint, berättar han.onsdag 20/9 19:10