Se hur nya stadsdelen vid Årstastråket växer fram

En ny stadsdel med 3 000 nya bostäder växer fram längs Årstastråket. Följ med på en titt och se hur mycket som redan är på plats.

  • Publicerad 17:03, 5 jan 2018

Arbetet sker i etapper och några kvarter är redan inflyttade och klara medan detaljplanearbete pågår i andra delar av området. Hela Årstastråket beräknas varafärdigbyggt cirka 2025.

Foto: Maria Svensson

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Man misshandlad i södra Stockholm under fredagen

Nyheter Förd till sjukhus efter rån En man har misshandlats på en gångväg mellan Bagarmossen och Skarpnäck. Polisen finns på plats och vill komma i kontakt med vittnen.fredag 19/1 15:51

(L): "Stoppa graffitiväggen i Farstaängen"

Nyheter Efter rapport om ökat illegalt klotter på Södermalm Peter Öberg, ordförande för Liberalerna i Farsta, vill stoppa bygget av den lagliga graffitiväggen i Farstaängen. Det efter att en ny rapport visar att det illegala klottret har ökat i närområdet...torsdag 18/1 15:56