Se hur nya stadsdelen vid Årstastråket växer fram

En ny stadsdel med 3 000 nya bostäder växer fram längs Årstastråket. Följ med på en titt och se hur mycket som redan är på plats.

  • Publicerad 17:03, 5 jan 2018

Arbetet sker i etapper och några kvarter är redan inflyttade och klara medan detaljplanearbete pågår i andra delar av området. Hela Årstastråket beräknas varafärdigbyggt cirka 2025.

Foto: Maria Svensson

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hoppet: Konstnärer ska ge liv åt Östberga C

Nyheter Ateljéer tar plats i fritidsgården Centrumhuset i Östberga ska göras om till konstnärskollektiv. I början av nästa år flyttar ett 40-tal konstnärer in.torsdag 19/4 18:30

Vägarbete tvingar upp bussarna på trottoaren

Nyheter Stöket i Årsta kommer fortsätta i flera år Har du märkt av stöket i Årsta, där vägarbete tvingar upp bussarna på trottoaren? Det är bara att vänja sig. Det kommer att pågå i åratal till. Och bussen kommer att ställas in.torsdag 19/4 15:22