Fighter. Simon Sköld redo för match. Foto: Pressbild

Simon Sköld: "Jag har världens bästa MMA-fru"

MMA-fajtern Simon Sköld förbereder sig inför ett tuff MMA-match näst helg. Han hyllar sin fru Camilla Läckberg i uppladdningen.

  • Publicerad 12:35, 22 nov 2017

Barnen sköter sig exemplariskt hemma och de vet att jag måste fokusera.

Enskedebon, personlige tränare och inte minst MMA-stjärnan Simon Sköld kommer på lördag den 2 december att ställa sig i oktagonen på MMA-galan Superior Challenge i Eriksdalshallen.

– Jag är oerhört laddad. För två månader sedan blev det klart att galan skulle bli av och att jag skulle få en match. Sedan dess har det varit fullt fokus, säger Simon Sköld.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Under lång tid har Simon nu kört runt tio pass i veckan.

– Jag börjar känna mig redo. Barnen sköter sig exemplariskt hemma och de vet att jag måste fokusera. Och sedan har jag världens bästa MMA-fru. Camilla (Läckberg, red.anm) stöttar mig i allt och vet att jag måste lägga ner mycket energi för att lyckas.

Superior Challenge räknas som en av Europas största MMA-galor och arrangerades senast i våras i Eriksdalshallen. Lagom till första advent är det alltså dags igen.

– Har man aldrig tidigare varit och sett MMA live vill jag verkligen rekommendera ett besök till Eriksdalshallen. Det är en häftig upplevelse, med väldigt mycket känslor.

Och du ska gå en match mot en norrman?

– Exakt. Det känns fantastiskt att fajtas inför min hemmapublik, familj och vänner. Jag är övertygad om att de blir en härlig stämning och ett bra publiktryck.

Superior Challenge

Var: Eriksdalshallen, Skanstull

När: Lördag 2 december

Tidschema: Insläpp kl. 17, förmatcher kl. 18, Galans första match kl. 19. Galans avslut cirka 23.30.

Simon Sköld: kallas för "The Gentleman" och möter norrmannen Kim Tinghaugen

Övrigt: Eriksdalshallen kan skryta med att ha Världens största MMA-bur (oktagon)

Mer info: Hittar du här

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Pionjär bjuder in alla på yoga i Solberga

Nyheter "Gjorde mig frisk igen" Ann-Marie tog Astangayogan till Sverige på 1980-talet. Nu startar hon yogaklass för ungdomar i Solberga.söndag 18/3 9:00

Planen för gamla biblioteket i Fruängen

Nyheter "Vi ser ett stort intresse" Mat och dryck, service och vård – det är vad centrumägaren i Fruängen tänker satsa på i de lokaler som nu står tomma.lördag 17/3 7:30