Kents sista spelning förevigades, nu ska tre bilder auktioneras ut för välgörenhet. Foto: Mostphotos

Sista bilderna på Kent – så kan de bli dina

De sista tre bilderna på Kent på scen kan bli dina. Nu auktioneras de unika bilderna ut för välgörenhet.

  • Publicerad 18:30, 16 feb 2017

När Kent ställde sig på scenen för allra sista gången den 17 december fanns även tre utvalda fotografer med för att föreviga ögonblicket.

Johan Renck, Joanna Nordahl, Jonas Linell, som alla jobbat med Kent genom åren.

Nu ska de tre fotografierna från bandets sista historiska spelning säljas på den stora välgörenhetsauktionen "Om du var här" på Bukowskis den 21 februari.

Sverige blev tio miljoner – med otippad Kent-hyllning

Auktionen arrangeras till förmån för den ideella föreningen och facebook-gruppen #jagärhär som jobbar mot näthat.

– Den sista millisekunden är så klart ovärderlig, men att ta med sig hem ett av dessa historiska tidsdokument, och samtidigt göra positiv skillnad för allas vårt framtida samtalsklimat på nätet, kan kännas värdefullt för en del, säger Martin Renck, som står bakom initiativet tillsammans med Saurabh Sinha, i ett pressmeddelande.

Sugen på att buda? Alla kan lägga förhandsbud på bukowskis.com alternativt medverka live under pågående auktion via företagets sajt. Det går även vara med på budgivning via telefon. Auktionen av de tre unika fotografierna startar kl.19.00 den 21 februari.

De tre bilderna som ska auktioneras ut Foto: #jagärhär

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.