Foto: Arkiv

Skar sönder däck i Simtuna – var drogpåverkad

Sent på måndagskvällen, vid 23.30-tiden larmades polis till en villa i Simtuna utanför Enköping.

  • Publicerad 09:06, 9 jan 2018

En person skar sönder däcken på en bil som stod parkerad utanför villan.

Polisen fick efter en stund tag i föraren. Det visade sig att mannen var narkotikapåverkad. Han hade även amfetamin på sig. Dessutom fann man samma preparat i bilen, efter en husrannsakan. Man fann också knivar som misstänks ha används för att skära sönder däcken.

Mannen misstänks nu för skadegörelse, innehav av narkotika samt bruk av narkotika. Mannen misstänks också för brott mot knivlagen.

I bilen fanns också en kvinna. Även hon misstänks för bruk av narkotika.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Man säger sig ha blivit attackerad med kniv på Västerleden

Nyheter En man larmade på onsdagskvällen polis efter att han blivit attackerad av en okänd man med kniv, utanför sin bil.torsdag 19/4 9:13

Tant Gredelin tar plats i White guide

Nyheter I sommar tar hon över Kaffestugan Härnevi, nu omnämns flaggskeppet Tant Gredelin i White Guide. – Visst fasiken är det jätteroligt, säger Jessica Jowilin, som driver Tant Gredelin.onsdag 18/4 13:58