Kom och köp. Den 11 september är det säsongspremiär för den populära bakluckeloppisen i Liljeholmen. Foto: Stockholmsmarknad

Skatt eller skräp? Nu får du proffshjälp att värdera dina prylar i Liljeholmen

Har du en skatt hemma i gömmorna utan att veta om det? När Liljeholmens bakluckeloppis drar igång för säsongen kan du passa på att både kränga dina gamla prylar och få dem värderade av antikproffs.

  • Publicerad 16:33, 17 aug 2016

Den 11 september är det säsongspremiär för den populära bakluckeloppisen i Liljeholmens parkeringsgarage. Och den här gången kan du inte bara kränga dina gamla prylar, du kan också få reda på vad de är värda. Den här dagen är det nämligen fokus på antikviteter och för att avgöra om det är skatt eller skräp du har hemma i gömmorna kan du ta auktionsfirman Bukowskis proffs till hjälp.

– Experter från Bukowskis kommer att köra ett värderingsevent. Det ska bli jättekul! Då kan folk få sina fynd värderade eller ta med sig klenoder hemifrån, säger Maria Wiberg.

Experterna kommer att finnas på plats hela dagen, mellan klockan 11 och 15. Och förutom att få dina prylar värderade kan du förstås kränga dina saker på bakluckeloppisen precis som vanligt. Men du, lämna dina gamla tishor och DVD:er hemma. Den här gången är det äldre grejer som står i fokus.

– Den första helgen är det specialtema antikviteter så på bakluckeloppisen kommer folk att sälja light-antikviteter och vintage till skillnad från en vanlig bakluckeloppis där folk mer rensar ut det de har hemma, säger loppisarrangören Maria Wiberg.

Än så länge har runt 70 försäljare anmält sig, men det finns plats för 100 så för den som vill komma och kränga är det bara att anmäla sig.

– Det ska bli spännande att se vad folk säljer. De som har ringt har pratat om både tavlor och leksaker från 50-talet så det verkar verkligen bli blandat.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bo Kaspers älskar sitt Enskede: ”Här finns en intellektuell vänster-känsla”

Nyheter Gör sig redo för show på Cirkus När de började för snart 30 år sedan stack de ut med sin musikstil – jazz på svenska. Nästa vecka är det premiär för Bo Kaspers nya krogshow på Cirkus.lördag 20/1 22:23

Man misshandlad i södra Stockholm under fredagen

Nyheter Förd till sjukhus efter rån En man har misshandlats på en gångväg mellan Bagarmossen och Skarpnäck. Polisen finns på plats och vill komma i kontakt med vittnen.fredag 19/1 15:51