Foto: Arkiv

Slog och hotade far och dotter med kniv

Slog och hotade att skada sitt ex och hennes pappa med kniv.

  • Publicerad 09:35, 7 jun 2017

Polis kallades till en lägenhet på Kungsgatan vid 19.30-tiden på tisdagskvällen. En kvinna var på besök hos sina föräldrar när plötsligt hennes ex dyker upp. Efter ett tag blev mannen arg och hotfull. Mannen slog sedan både kvinnan och kvinnans pappa och hotade dem med kniv han hade gått och hämtat i familjens kök.

Förutom misshandel och olaga hot gjorde sig även mannen skyldig för övergrepp i rättssak efter att han hotade att skada kvinnan och pappan allvarligt om de anmälde händelsen till polisen.

Mannen greps utanför lägenheten av polisen. Han misstänks även för narkotikabrott.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Blåljus: Stöld och vapenbrott

Nyheter Den kalla fredagskvällen blev tämligen lugn i Enköping. En bil med fyra unga personer i tilldrog sig dock poolisens intresse.lördag 24/2 9:42

Långa väntetider för att förnya pass – "var ute i god tid".

Nyheter Nästa lediga tid i Enköping för att förnya sitt pass är i slutet av april. – Det är bra att vara ute i god tid, säger Johan Sedin på Enköpingspolisen.fredag 23/2 10:31