Foto: Arkiv

Slog och hotade far och dotter med kniv

Slog och hotade att skada sitt ex och hennes pappa med kniv.

  • Publicerad 09:35, 7 jun 2017

Polis kallades till en lägenhet på Kungsgatan vid 19.30-tiden på tisdagskvällen. En kvinna var på besök hos sina föräldrar när plötsligt hennes ex dyker upp. Efter ett tag blev mannen arg och hotfull. Mannen slog sedan både kvinnan och kvinnans pappa och hotade dem med kniv han hade gått och hämtat i familjens kök.

Förutom misshandel och olaga hot gjorde sig även mannen skyldig för övergrepp i rättssak efter att han hotade att skada kvinnan och pappan allvarligt om de anmälde händelsen till polisen.

Mannen greps utanför lägenheten av polisen. Han misstänks även för narkotikabrott.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Klart - Mio kommer till Enköping

Nyheter Nu är det klart. Möbelvaruhuset Mio ska etablera sig i Enköping. –Om allt flyter så kanske vi är klara hösten 2018, säger Bo Johansson delägare i Kristinehamnsföretaget Brofast AB som driver...onsdag 28/6 18:27