En bilist smet från polisen som ville göra en kontroll och körde rakt in i en bergvägg. Genrebild. Foto: Leif Oldenburg

Smet från polisen – kraschade rakt in i bergvägg

En bilist körde rakt in i en bergvägg efter att ha smitit från en polispatrull som ville kontrollera bilen.

  • Publicerad 15:44, 6 sep 2017

Händelsen skedde i måndags vid 24-tiden på Spångavägen i höjd med Beckomberga. När en polispatrull mötte en bil på Spångavägen som de ville kontrollera tryckte föraren på gasen istället för att stanna.

– När polisen vänder om efter bilen för att kontrollera den ser de att den har krockat rakt in i en bergvägg 500 meter längre bort, säger Frida Nordlöf, kommunpolis i Spånga.

Greps på platsen

Föraren tog sig ur bilen och försökte springa från platsen men greps.

– Bak i bilen sitter två personer med ganska omfattande skador som fick föras till sjukhus med ambulans. Bilen är nu tagen i beslag, säger Frida Nordlöf.

Föraren misstänks nu för grov vårdslöshet i trafik och grovt vållande till kroppsskada. Han är även misstänkt för rattfylleri och brott mot narkotikastrafflagen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikpolis rasar mot farliga rondellen

Nyheter Har kämpat för enkel lösning – i åtta år Den före detta trafikpolisen och Kungsholmsbon Kjell Forsström har sedan 2010 kämpat för att göra farliga rondellen vid Lindhagensplan säkrare. Här är hans lösning.fredag 23/2 12:02

Det våras för brutala filmer där kvinnor hämnas på våldtäktsmän

Nöje Allt du behöver veta inför helgens filmspecial Brudar i blod: tjejer på vita duken bara dör, dör och dör, eller hur? Nej då. Inte bara. Filmfestivalen Women in horror premierar nu i helgen kvinnliga skrämselskapare som på brutalast möjliga sätt...fredag 23/2 11:56