Polisen fick registreringsnumret till bilen som smet från olyckan. Foto: Leif Oldenburg

Smitning efter trafikolycka på E18

En smitning från en trafikolycka skedde under måndagsmorgonen, men polisen fick registreringsnumret till bilen som smet - i dagsläget är ingen anhållen.

  • Publicerad 16:52, 27 nov 2017

Klockan 9:03 på måndagsmorgonen fick polisen in en anmälan om en trafikolycka på E18 i norrgående riktning vid Inverness.

Inga personskador anmäldes, men ena parten i trafikolyckan smet från olycksplatsen och en anmälan om smitning har upprättats. Polisen har dock fått registreringsnumret på bilen som försvann, men ingen är i dagsläget anhållen.

Anmälarens bil, som skadats, behövdes bärgas från platsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vem skickar dåliga DVD-filmer till Jocke?

Nyheter En gång fick han 300 stycken Varje vecka trillar det ner flera dvd-filmer genom brevlådan hemma hos Jocke som bor i Täby Kyrkby. Men han har inte beställt, vet inte vem som postar dem eller varför.fredag 15/12 20:08

Öppningsdags för Täbys nya tapasbar

Nyheter "Nästan fullsatt" Idag öppnar Täbys nya, och efterlängtade, tapasbar och gästerna har redan börjat strömma till. Lagom nervöst tycker ägaren Reza Jafaripour.fredag 15/12 15:33