Westmans tobak har stängt igen. Det blir mackor istället. Foto: Johann Bernövall

Smörgåsjätte öppnar nytt på Kungsholmen – igen

Den uppmärksamme har den senaste tiden lagt märke till att tobakskiosken på Fleminggatan stängt igen. Vi tog reda på vad som händer med lokalen nu.

  • Publicerad 11:31, 26 okt 2017

Det är den multinationella smörgåskedjan Subway som kommer att öppna i lokalen. Det blir det fjärde stället kedjan öppnar på Kungsholmen.

– Vi håller på och bygger för fullt och öppnar som det ser ut i december. Det återstår lite oklarheter kring bygglov och sådant men så fort det är klart så annonserar vi när vi öppnar exakt, säger Samir Hussein på Subway Stockholm.

I många år har Westmans tobak haft lokalen på Fleminggatan 51. Men nu blir det alltså mackor.

Går det att driva fyra smörgåsställen av samma kedja på Kungsholmen samtidigt?

– Det går alldeles utmärkt. Absolut, säger Samir Hussein.

Att man hamnar just på Fleminggatan är inget konstigt, enligt Samir Hussein.

– Vi kollar hela tiden efter bra lokaler som dyker upp, och i det här fallet var det ett tips från en mäklare. Jag tycker att det här läget kompletterar våra andra ställen bra. Det är en bra gata med mycket trafik med möjlighet att stanna till.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Helldén (MP) om snöröjningen: “Inte bra”

Nyheter Trafikborgarrådet svarar efter kritiken Stockholms trafikborgarråd Daniel Helldén (MP) är själv missnöjd med hanteringen av morgonens snökaos. Nu kräver han svar på vad som har gått fel.tisdag 21/11 20:17

Succéförfattaren låg i Lasermannens badkar

Nyheter Pascal Engman om skräckinjagande upptäckten Vasastadsförfattaren Pascal Engman har gjort en kometkarriär. Debutromanen "Patrioterna" släpptes i somras, har sålts till flera länder och ser ut att bli TV-serie i Hollywood. "Jag lever drömmen",...tisdag 21/11 17:19